Jump to content

Norbee.

Owner
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Norbee.

 1. Hello. Apply here unban https://www.ebateam.eu/unban/
 2. 1v1 Aréna am_anothernuke am_grass2 am_mcshrine-fixed-16arenas am_barn am_breakout am_ramps am_texture am_warehouse am_water am_nuke am_aztec am_bailey am_multimap am_reactor am_redline am_stock am_train_ivy_door am_yard Surf Timer surf_abyss_fix surf_ace surf_aweles surf_beginner surf_fruits surf_kitsune surf_legends surf_lessons surf_lux surf_mesa surf_pox surf_refraxis surf_rookie surf_singletons surf_summit surf_tundra_v2 surf_utopia_v3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------------------------------- Ha szeretnél valamelyik szerverünkön egy/vagy több pályát látni ami, neked tetszik, akkor kattints a következő linkre a részletekért. Pályák ajánlása Megjegyzés: Vannak pályák melyeknek a nevük előtt kettőspont vessző van „ ; ” (ezek a pályák fent vannak a szerveren, de fel vannak függesztve átmenetileg, hibák / hiba miatt.)
 3. Norbee.

  Balrog Ak

  Szia. Tervezünk majd a következő nagy update kor extra cuccokat be helyezni. Viszont Prémium vipnek sem sima vipnek nem lesz külön extra cucc egyenlőre. Későbbiekben lehet lesz ilyen is, de jelen pillanatban mások a főbb tervek, és köszönöm a javaslatot. ?
 4. Norbee.

  Vegyes fejlesztés

  Sziasztok! Tegnapi nap a Zombie Plague#2 szerverünk kapott egy frissítést. Itt részletezném is, hogy mit tartalmazott ez a frissítést - Szerver alap ki lett cserélve REHLDS-re, Amxmodx fel lett frissítve a legújabbra(amxmodx 1.9-re). Egyébb hozzá tartozó kiegészítők is frissítve lettek. - Automatikus bejelentkezés javítva(Lehet nem törölve lesz a sok adat lekérés miatt, nem úgy üzemel ahogy kellene.) - Regisztráció/bejelentkezés menünél bekerül egy nyelv állító gomb amivel tudjuk állítani a játék nyelvét magyarra vagy angolra. Továbbá minden plugin angol/magyar tartalmat kapott, szóval már mindenhol elérhető mind a két nyelv. - Kisebb hibák javítva. - Lézert már nem lehet a másik emberre rá rakni. - Radar alapból ki lesz kapcsolva, de paranccsal vissza kapcsolható vagy a regisztrációs menüben a beállítások menüpont alatt.(Parancs: /radar) - Hudok mozgatása, hogy ne zavarják egymást. - Regisztrációs rendszerbe menü rendezve és egy új menüponttal bővült.(Beállítások menüponttal melyben a nyelvet lehet állítani és a radar-t ki/be kapcsolni.) - Ha menüből megnyitunk valamit vagy át állítunk mostantól nem záródik be a menü. Weboldalunkon is történt pár változás, újítás és javítás. - Szervereink menüpont alatt most már elérhető 3 menüpont, amelyek pontosan, az unban, sourcebans és az amxbans. • Szervereink menüpont megújult, még javítás és fejlesztés alatt van, viszont már jobban átlátható és több információt kapunk a szerverekről. • Unban menüpont alatt a megszokott tiltásokra lehet kérni feloldási kérelmet. • Sourcebans menüpont alatt a 'Counter-Strike Global Offensive' és 'Left 4 Dead 2' szervereinkről való játékosok kitiltott listáját láthatjátok. • Amxbans menüpont alatt lehet majd látni a 'Counter-Strike 1.6' szervereinkről kitiltottak listáját, viszont szerver felől még nincs tökéletesítve, de már a weboldal része elérhető.(1-2 héten belül láthatók lesznek a kitiltottak.) - Bekerült egy Hiba jelentés menüpont ahol a szervereinken és weboldalunkon található hibákat lehet jelenteni, nem túl bonyolult használata és reméljük használni is fogjátok. ? - Néhány hiba javítva, menü pontok kiegészítve. TeamSpeak3 szerverünkön a jogosultságok és szobák elrendezése teljesen megváltozott, ennek az az oka, hogy teljesen megváltoztak a jogosultsági körök. Több rang, több ember és gyorsabb és nagyobb előre haladás bármiben. Reméljük ez a jog kör változtatás nem volt felesleges és ténylegesen tudunk még jobban haladni azokkal a dolgokkal amikkel kell. Továbbiakban várhatóak javítások és fejlesztések szervereinkre és weboldalunkra egyaránt. Üdv. Norbee.
 5. Sziasztok! Tegnapi nap a Zombie Plague#2 szerverünk kapott egy frissítést. Itt részletezném is, hogy mit tartalmazott ez a frissítést - Szerver alap ki lett cserélve REHLDS-re, Amxmodx fel lett frissítve a legújabbra(amxmodx 1.9-re). Egyébb hozzá tartozó kiegészítők is frissítve lettek. - Automatikus bejelentkezés javítva(Lehet nem törölve lesz a sok adat lekérés miatt, nem úgy üzemel ahogy kellene.) - Regisztráció/bejelentkezés menünél bekerül egy nyelv állító gomb amivel tudjuk állítani a játék nyelvét magyarra vagy angolra. Továbbá minden plugin angol/magyar tartalmat kapott, szóval már mindenhol elérhető mind a két nyelv. - Kisebb hibák javítva. - Lézert már nem lehet a másik emberre rá rakni. - Radar alapból ki lesz kapcsolva, de paranccsal vissza kapcsolható vagy a regisztrációs menüben a beállítások menüpont alatt.(Parancs: /radar) - Hudok mozgatása, hogy ne zavarják egymást. - Regisztrációs rendszerbe menü rendezve és egy új menüponttal bővült.(Beállítások menüponttal melyben a nyelvet lehet állítani és a radar-t ki/be kapcsolni.) - Ha menüből megnyitunk valamit vagy át állítunk mostantól nem záródik be a menü. Weboldalunkon is történt pár változás, újítás és javítás. - Szervereink menüpont alatt most már elérhető 3 menüpont, amelyek pontosan, az unban, sourcebans és az amxbans. • Szervereink menüpont megújult, még javítás és fejlesztés alatt van, viszont már jobban átlátható és több információt kapunk a szerverekről. • Unban menüpont alatt a megszokott tiltásokra lehet kérni feloldási kérelmet. • Sourcebans menüpont alatt a 'Counter-Strike Global Offensive' és 'Left 4 Dead 2' szervereinkről való játékosok kitiltott listáját láthatjátok. • Amxbans menüpont alatt lehet majd látni a 'Counter-Strike 1.6' szervereinkről kitiltottak listáját, viszont szerver felől még nincs tökéletesítve, de már a weboldal része elérhető.(1-2 héten belül láthatók lesznek a kitiltottak.) - Bekerült egy Hiba jelentés menüpont ahol a szervereinken és weboldalunkon található hibákat lehet jelenteni, nem túl bonyolult használata és reméljük használni is fogjátok. ? - Néhány hiba javítva, menü pontok kiegészítve. TeamSpeak3 szerverünkön a jogosultságok és szobák elrendezése teljesen megváltozott, ennek az az oka, hogy teljesen megváltoztak a jogosultsági körök. Több rang, több ember és gyorsabb és nagyobb előre haladás bármiben. Reméljük ez a jog kör változtatás nem volt felesleges és ténylegesen tudunk még jobban haladni azokkal a dolgokkal amikkel kell. Továbbiakban várhatóak javítások és fejlesztések szervereinkre és weboldalunkra egyaránt. Üdv. Norbee. View full hir
 6. Norbee.

  CS:GO 1v1 Szerver

  Sziasztok! Megnyílt 1. CS:GO 1v1 szerverünk! Jelenleg nincsen sok extra a szerveren, de törekszünk hogy minél több új dolog legyen a későbbiekben! Ha esetleg feljönnél megmutatni hogy te vagy az <<eb@>> 1v1 király ne hátrálj meg! IP: 91.82.220.218:27031 http://ebateam.eu https://steamcommunity.com/groups/ebateam https://www.facebook.com/ebateam https://www.facebook.com/groups/ebateamgroup Üdv. <<eb@>>Team
 7. Sziasztok! Megnyílt 1. CS:GO 1v1 szerverünk! Jelenleg nincsen sok extra a szerveren, de törekszünk hogy minél több új dolog legyen a későbbiekben! Ha esetleg feljönnél megmutatni hogy te vagy az <<eb@>> 1v1 király ne hátrálj meg! IP: 91.82.220.218:27031 http://ebateam.eu https://steamcommunity.com/groups/ebateam https://www.facebook.com/ebateam https://www.facebook.com/groups/ebateamgroup Üdv. <<eb@>>Team View full hir
 8. Norbee.

  Login rendszer probléma

  Tudtommal javította a valve ezt az előző frissítésben elrontott dolgot. A mai nap.
 9. Norbee.

  Írj! - Chat

  Egy jó hír. ?
 10. Norbee.

  Írj! - Chat

  Lehet tőlem mosómedve is.
 11. Norbee.

  Írj! - Chat

  Bolond, rá kell hagyni a dolgokat. ?
 12. Norbee.

  Írj! - Chat

  Nem veszünk használt terméket. ?
 13. Jelenteni kívánt játékos(ok) neve: Jelenteni kívánt játékos(ok) Steam IDje (írd be konzolba, hogy "status"): Jelentés oka: Bizonyíték(ok) ( Szükséges egy videó vagy demo. Mellé lehet csatolni képeket is):
 14. Jelenteni kívánt játékos(ok) neve: Jelenteni kívánt játékos(ok) Steam IDje (írd be konzolba, hogy "status"): Jelentés oka: Bizonyíték(ok) ( Szükséges egy videó vagy demo. Mellé lehet csatolni képeket is):
 15. Jelenteni kívánt játékos(ok) neve: Jelenteni kívánt játékos(ok) Steam IDje (írd be konzolba, hogy "status"): Jelentés oka: Bizonyíték(ok) ( Szükséges egy videó vagy demo. Mellé lehet csatolni képeket is):
 16. Only Dust2 de_dust2 Zombie Plague#2 de_dust2_2006 de_dust2_gumis_v08 de_dust2_remake mini_dust2 zm_202 zm_666_brick zm_assault_attack zm_assault_remake zm_aztec_kamp zm_aztec2012 zm_cpl_mill_kamp zm_dd_evolution zm_deadly_assault zm_dust_jasionka zm_dust_v2_click21 zm_dust_winter zm_dust2_2k15 zm_dust2_final zm_dust2_mba zm_dust2_new zm_dust2_new_v02_fix zm_dust2snow_2011 zm_eb@_jackass3_v1 zm_electro_winter zm_energy_neon zm_fdust2x2 zm_gen_danger zm_heal_dust zm_heal_dust2 zm_ice_attack2 zm_inferno zm_italy_v3 zm_jackass3 zm_lila_panic zm_sand_new zm_spartan_dust2 zm_toxic_house2 zm_toxic_ice_attack2 zm_world_rmx_fixed zombie_dust2_2010_special AWP aaa_awp awp_8x awp_cold2 awp_westwood awp_dust awp_india awp_india_fatality awp_monopoly awp_india2 awp_city awp_india2011 awp_magmas_2010 awp_map awp_piramit awp_highrated awp_rats3 awp_snowfun2 awp_zigzag awp4one awp_colours awp_delta awp_map4 awp_bycastor32 awp_pool_day awp_awesome awp_piramit awp_skok awp_galaxy_click21 awp_library_b1 awp_heat awp_winter awp_url awp_metro awp_distancia awp_india_exotic awp_talibia awp_strategytown awp_military_base awp_petra -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------------------------------------- Ha szeretnél valamelyik szerverünkön egy/vagy több pályát látni ami, neked tetszik, akkor kattints a következő linkre a részletekért. Pályák ajánlása Megjegyzés: Vannak pályák melyeknek a nevük előtt kettőspont vessző van „ ; ” (ezek a pályák fent vannak a szerveren, de fel vannak függesztve átmenetileg, hibák / hiba miatt.)
 17. Fontos megjegyzés: A Téma létrehozása előtt ellenőrizd, hogy a Plugin még nincs fent a szervereken, ellenkező esetben egy "Tulajdonos" vagy "Moderátor" törli a témát figyelmeztetés nélkül. Mindenekelőtt a "Tárgy cím" a Plugin nevével egyezzen meg.
 18. Fontos megjegyzés: A Téma létrehozása előtt ellenőrizd, hogy a Modell még nincs fent a szervereken, ellenkező esetben egy "Tulajdonos" vagy "Moderátor" törli a témát figyelmeztetés nélkül. Mindenekelőtt a "Tárgy cím" a Modell nevével egyezzen meg. A témának követnie kell ezt a mintát: í
 19. Ha látsz egy pályát és szeretnél az <<eb@>>Team valamelyik szerverén játszani azon a pályán, csak el kell küldened és mi elbíráljuk, hogy megfelelő lenne az adott szerverre. Példa: Figyelem!! 1. A pályát elsőnek értékeljük. 2. A javasolt pályák minden fájlját tartalmazza. (a hiányos formátumot nem vizsgálják felül). Fontos megjegyzés: A pályákat csak is hétvégén vizsgáljuk felül , kivéve azokat a pályákat amit már tartalmaz valamelyik <<eb@>>Team szerver. Először nézd meg, hogy nem-e tartalmazza már az adott pályát az a szerver. A szervereken található összes pályát megtaláljátok itt. Kattints ide!
 20. Norbee.

  Írj! - Chat

  Sziasztok! Itt akármiről tudtok beszélgetni egymással. ?
×
×
 • Create New...